Tuesday, December 13, 2011

Kokkene frådser i salt

Delikatesseforretninger og supermarkeder bugner af dyrt designersalt og mange kokke forsøger at opdrage danskerne til at salte maden mere. Det har fået Forbrugerrådets blad, TÆNK, til at råbe vagt i gevær.



TÆNK har blandt andet talt med madanmelder på Berlingske, Søren Frank, og han mener, at der de senere år været øget fokus på salts betydning for velsmag i de gastronomiske cirkler, og interessen har bredt sig som ringe i vandet til resten af befolkningen.

Interessen for salt begyndte for alvor at tage fart for fem til ti år siden, da Maldon-saltets store flager begyndte at gøre deres indtog i de danske køkkener.

-For 15 år siden var salt bare salt. I dag findes der, jeg ved ikke hvor mange forskellige slags designersalt tilsat alt muligt forskelligt. Det er jo den evindelige: Hvordan kan vi finde nye produkter at tjene penge på, siger Søren Frank til TÆNK ...læs mere



Lagt pе af: Sanne Strшh Andersen
Vis alle Nyheder

No comments:

Post a Comment